Relatiecoaching: bewust van jezelf, het contact aangaan met de ander om te bouwen aan betere relaties.

Over mij

Het gedrag van mensen fascineert mij. Waarom doen we wat we doen? En wat maakt dat we in contact met de één anders reageren dan in contact met een ander? En wat als dat gedoe oplevert? Hoe gaan we daar mee om?
Wat stuurt ons gedrag? En waarom is het zo moeilijk om ons gedrag te veranderen?

Toen ik merkte dat mijn eigen gedrag op een aantal punten disfunctioneel was, ben ik mij in deze materie gaan verdiepen. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch werken, karakterstructuren, Transactionele Analyse, mediation, lichaamswerk en zingeving. Door deze opleidingen heb ik een intensief persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject doorlopen.

Bij de start van de coaching sluit ik met u een contract. Wat is uw vraag/probleem?
Wat verwachten we van elkaar in het onderzoeken van die vraag/probleem? Wat is het doel van de begeleiding? De antwoorden op deze vragen kunnen gedurende de ontmoetingen worden bijgesteld. De vragen zelf blijven centraal staan. De manier waarop we daaraan werken stem ik met u af. Ik begeleid u bij het zetten van de stappen op weg naar uw doel. Tussentijds evalueren we hoe de coaching verloopt. Is er voldoende voortgang en resultaat?

mr Irene van ’t Eind- van der Horst
opleidingen
  • Opleidingen tot coach en Transactionele Analyse bij Weisfelt en Phoenix Opleidingen

  • Relatietherapie bij Phoenix Opleidingen

  • Opleiding contextueel werken bij de Stichting Contextueel Pastoraat in Nederland

  • Strategisch Conflictmanagement bij de Strategisch Coachen Groep

  • Jurist (Nederlands recht)

Samenwerkingen/verwijzers

Van ’t Eind Relatiecoaching heeft een groot netwerk op het gebied van coaching en daaraan verwante werkvelden. Zo kan ik samenwerken met of verwijzen naar seksuologen, psychologen, pedagogen, notarissen en advocaten/mediators.

Zorgverzekering/gemeente

Van ’t Eind Relatiecoaching heeft geen contract met zorgverzekeraars of gemeenten. Dit geeft de vrijheid om professioneel met u te werken op een manier die wij met elkaar afstemmen.

Kunstenares

Met dank aan Wouda Koelewijn.

De afbeeldingen op deze website betreffen (gedeelten van) kunstwerken van haar.

Bezoekadres

Dillenburglaan 18
3818 GH Amersfoort

T. 06 – 26 53 89 05
@. irene@vanteind.nl

Volg mij op LinkedIn

Meer informatie