“Ik wil meer vrijheid ervaren, minder ‘moeten’ van mezelf.”

Balans werk en privé

Kost het u moeite alle ballen in de lucht te houden? Vliegt u heen en weer? Heeft u geen plezier meer in privé afspraken? Doet u wel het werk dat u leuk vindt? En waar u uw kwaliteiten verder in kunt ontwikkelen?
U bent moe en weet dat u het zo niet vol gaat houden. Spanning op het werk of problemen thuis verergeren de situatie.

 • Waar zit u mee?

  Andere keuzes brengen onzekerheid met zich mee en consequenties die wellicht niet alleen u raken, maar ook uw partner/gezin. U voelt de urgentie, maar schrikt ook terug voor de effecten als u wezenlijk iets veranderd aan de balans tussen werk en privé. U bent onzeker over de te nemen stappen.

 • Wat speelt er?

  - Groeiende vermoeidheid
  - Slapeloosheid
  - Verlies van aandacht voor partner, kinderen, vrienden en werk
  - Onzeker zijn over wat nu echt belangrijk is in het leven
  - Niet aan de verwachtingen van uzelf of anderen kunnen voldoen

 • Hoe coachen we?

  Samen onderzoeken we de disbalans. Ik bied een andere manier van kijken aan. Wat heeft u nodig? Wat heeft voor u betekenis en hoe kunt u dat meer integreren in uw dagelijks leven? Wat disfunctioneel is geworden, kunt u achter u laten. Als personal coach ondersteun ik u bij die zoektocht en waar nodig bij het praktisch vormgeven van de uitkomsten.

We werken toe naar meer betekenis in uw leven, meer ruimte en plezier.

 • We werken toe naar een betere balans tussen de dingen die ertoe doen en de routinematige zaken. Structurele en haalbare oplossingen voor u. Maatwerk. Meer plezier, minder vermoeidheid.

 • We werken toe naar een duurzaam resultaat. Op basis van nieuwe inzichten kunt u anders kijken naar uzelf en hoe u leeft. Omdat u het doorleeft kunt u veranderen aanbrengen in de balans. Ik ondersteun daarbij. U bepaalt de diepte en de breedte van uw leertraject.

 • Uitgangspunt is altijd uw vraag en het doel dat u wilt bereiken. We bespreken hoe we daarmee aan het werk gaan. Vanaf het eerste contact ga ik vertrouwelijk om met uw informatie.

referenties

“Na al vele jaren in strijd te zijn geweest met mijn vader tevens werkgever, raakte ik overspannen en kwam in de ziektewet. Na langdurige geestelijke herstel was ik klaar om het probleem gezamenlijk aan te pakken.”

Lees meer >

Rutger (30 jaar)

“Wat ik in de begeleiding van Irene bewonder en ervaar is dat ze nabij is, oprecht geïnteresseerd, maar mij wel mijn eigen verantwoordelijkheid laat. Heel fijn!”

Marianne