Review van Rutger (30 jaar)

“Na al vele jaren in strijd te zijn geweest met mijn vader tevens werkgever, raakte ik overspannen en kwam in de ziektewet. Na langdurige geestelijke herstel was ik klaar om het probleem gezamenlijk aan te pakken. In overleg met mijn moeder hebben wij contact gezocht met Irene.

Mijn eerste een op een ontmoeting met Irene was erg prettig, er was een fijne klik en ik voelde mij zeer gehoord. Bij de daaropvolgende gezamenlijke afspraken heeft Irene de sessies perfect weten te vorm te geven en hanteerde een zeer effectieve manier van vraagstelling op het juiste moment.

Boven mijn verwachtingen heeft Irene ons met slechts vier gezamenlijke sessies nader tot elkaar gebracht en nieuwe deuren geopend. Mijn relatie tot mijn vader is zowel
zakelijk als privé verbeterd. Ik dank Irene dan ook enorm voor haar inzet en expertise.”