Review van Edith en haar 18-jarige dochter Sanne

Sanne: ‘Bij Irene is de sfeer fijn en veilig. Hierdoor kun je snel zeggen waar het echt over gaat.’

Edith en Sanne: ‘Irene luistert heel goed. Ze is concreet en helder in haar toenadering en gaat op de kern van het probleem af. In vijf bijeenkomsten is het doel van de coaching bereikt. We hebben inzicht in het communicatiepatroon tussen ons. We luisteren beter naar elkaar. We ontmoeten elkaar nu echt. Er is meer mildheid en begrip voor elkaar.’
Sanne: ‘Ik ben niet meer zo boos.’
Edith: ‘Ik loop niet meer weg voor de boosheid van Sanne.’

Edith en Sanne: ‘Iedere bijeenkomst stelde Irene de vraag: over welk onderwerp willen jullie het vandaag hebben, wat speelt er nu? Ze luistert echt naar waar wij op dat moment het meest mee zitten.
Tijdens de bijeenkomst maakt ze ruimte om na te denken, om zelf te ontdekken. Je hebt tijd om te reflecteren in de bijeenkomst. Ze gaat alle aspecten van een onderwerp af opdat je niet met rafelrandjes naar huis gaat. ‘

Edith: ‘De aparte bijeenkomst met mij is heel waardevol geweest. Het is voor mij een cadeau dat Irene aandacht besteedde aan het gezin waarin ik ben opgegroeid. Dat heeft mij veel geleerd over de patronen die ik van mijn moeder heb overgenomen en die doorwerken in de relatie met Sanne. Ik ben een ‘oester’. Bij Irene ben ik opengegaan dankzij de veiligheid die zij biedt.’